Kuinka Kipster vaikuttaa
Kananmunat
Mallissamme tuotantoeläimet muuttavat elintarviketeollisuuden ylijäämät ja sivutuotteet arvokkaaksi ruoaksi ihmisille. Kanamme eivät ole pelkkä ruoanlähde vaan osa luonnollista prosessia, jossa ihmisravinnoksi kelpaamattomat materiaalit, kuten kauran kuoret tai epämuodostuneet leipomotuotteet, kierrätetään muniksi ja lihaksi.
Liha
Jokaista munivaa kanaa kohden syntyy kukko - se on yksinkertaista biologiaa. Kananmunabisneksessä on tavallista, että se tapetaan ensimmäisenä päivänä. Me emme noudata sitä käytäntöä. Sen sijaan kasvatamme kukkojamme. Niitä käytetään yhdessä eläkkeelle jääneiden kanojemme kanssa lihavalmisteiden valmistukseen, jolloin varmistetaan, ettei elämää mene hukkaan.
Vallankumouksellinen maatilan suunnittelu
Ensin kana, sitten muna. Maatilamme on suunniteltu täysin kanoja ajatellen ja niiden luonnollisia vaistoja ja tarpeita kunnioittaen. Kanat kokevat pelkoa, tuntevat kipua ja niillä on omat toiveensa, ja uskomme, että on meidän velvollisuutemme tarjota niille arvokas ja tyydyttävä elämä.
Ilmastoneutraali
Tämä tarkoittaa, että pyrimme ensin vähentämään kaikkia päästöjämme. Mitä jäljelle jää, kompensoimme. Teemme tämän pääasiassa ruokkimalla kanojamme elintarviketuotannon jäännösvirroilla ja tuottamalla sähköä maatilojemme katoilla olevilla aurinkopaneeleilla. Myös valkoiset kananmunamme auttavat: niiden hiilidioksidijalanjälki on 5 prosenttia pienempi.
Radikaali läpinäkyvä
Ei lyödä kiertelemättä puskia. Monilla ihmisillä on vain epämääräinen käsitys ruoan alkuperästä. Emme lakaise mitään maton alle, koska ihmiset ansaitsevat rehellistä ja täydellistä tietoa. Me emme kaunistele elämää täällä maatilalla. Avoimuus on olennainen osa toimintaamme.
Etkö voi vierailla maatilallamme? Katso 24/7 livestriimiämme: