Markkina
Vinkit

Beets & Roots on sijoittajien suosikki Invesdorilla

Beets & Roots GmbH

Sijoittajamme rakastavat Beets & Roots GmbH:ta, sillä yhtiö on tuottanut vakaita tuottoja sijoittajille ja samalla kasvanut tasaisesti. Tammikuussa 2024 Beets & Roots GmbH järjesti viidennen rahoituskierroksen Invesdorin kanssa ja tällä kertaa myös suomalaiset sijoittajat pääsivät osallistumaan kierrokseen. Sijoittajamme täyttivät 1,5 miljoonan euron enimmäismäärän ennen asetettua määräpäivää. Onnistunut rahoituskierros korostaa kasvavaa kiinnostusta sijoittaa yrityksiin, jotka ovat sitoutuneet edistämään vastuullisuutta.

Beets & Roots pähkinänkuoressa

Beets & Roots on saksalainen pikaruokaravintolaketju, joka tarjoaa terveellistä ja ympäristöystävällistä ruokaa. Beets & Roots GmbH:n perustettiin vuonna 2016 Berliinissä yrittäjä Max Kochenin ja Michelin-kokki Andreas Tuffentsammerin toimesta. 
Nykyään beets&rootsilla on 16 ravintolaa eri puolilla Saksaa. Viimeisimmän rahoituskierroksen kerätyllä pääomalla Beets & Roots GmbH kaavailee kolmen uuden ravintolan avaamista Berliinin, Kölnin ja Hampurin päärautatieasemille.
Lue Max Kochenin haastattelu vuodelta 2023 (englanniksi). Haastattelussa Kochen kertoo miten pääoma aikaisemmilta rahoituskierroksilta on käytetty edistämään kasvua.

Mahdollisuus suurempaan tuottoon

Beets & Roots GmbH has raised a total of five funding rounds on Invesdor’s platform (see chart for more information).  In the latest funding round, beets&roots experienced exponential growth, more than doubling its turnover and attracting over 1.5 million euros from investors across Europe. With each round, investors were not only drawn by the financial opportunities but also by enticing bonuses, including up to 50% discounts on orders, enriching their investment experience. 

For the first time Beets & Roots GmbH’s funding round was offered on all Invesdor websites: Germany, Austria, Finland, the Netherlands, and the English website welcoming investors from all over Europe. Previous rounds have only been open to investors in Germany and Austria. 

Beets & Roots GmbH on kerännyt yhteensä viisi rahoituskierrosta Invesdorin alustalla (katso lisätiedot kuvasta). 

Beets & Rootsin rahoituskierros oli ensimmäistä kertaa tarjolla kaikilla Invesdorin sivustoilla: Saksassa, Itävallassa, Suomessa, Alankomaissa ja englanninkielisellä verkkosivulla, joka palvelee kaikkia eurooppalaisia sijoittajia. Aiemmat kierrokset ovat olleet avoinna vain Saksassa ja Itävallassa.

Visualisointi beets&rootsin rahoituskierroksista Invesdorin alustalla.
Visualisointi beets&rootsin rahoituskierroksista Invesdorin alustalla. 

Beets & Roots GmbH on vuosien varrella valinnut rahoituskierroksilleen erilaisia rahoitusmuotoja. Invesdor tarjoaa erilaisia muotoja rahoituskierroksille riippuen yrityksen kasvuvaiheesta, jotta sekä yritykset, että sijoittajat hyötyvät maksimaalisesti.

Viimeisimmässä rahoituskierroksessaan tammikuussa 2024 Beets & Roots päätti tarjota osakkeita. Beets & Roots GmbH:n tavoitteena on irtautua yrityksestä vuonna 2026, joten sijoittajilla on mahdollisuus saada sijoitukselleen huomattava tuotto seuraavien 36 kuukauden aikana.

Vaikuta valinnoillasi

Sijoittamalla kestäviin yrityksiin kuten Beets & Rootsiin, sijoittajilla on mahdollisuus saada sekä taloudellista tuottoa, että edistää Euroopan tulevaisuutta kestävällä tavalla. Lue lisää vaikuttavuussijoittamisesta Invesdorilla.
Beets & Roots on sitoutunut edistämään kestävää kehitystä kaikilla liiketoimintansa osa-alueilla. Käytännössä he hankkivat suurimman osan raaka-aineistaan paikallisilta toimittajilta ja edistävät kestäviä viljelykäytäntöjä tekemällä yhteistyötä Klimin kanssa. 
Kuluttajana voit edistää kestävämpää tulevaisuutta valitsemalla kasvipohjaisen vaihtoehdon lihalle ja valitsemalla uudelleenkäytettäviä take away -pakkauksia.
Sijoittajana voit edistää kestävämpää tulevaisuutta sijoittamalla yrityksiin, jotka edistävät kestävää kehitystä toiminnassaan. Pienillä teoilla on suuri vaikutus! 

Jos haluat pysyä ajan tasalla sijoitusmahdollisuuksistamme, tilaa uutiskirjeemme ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa.

Related articles

Invesdorin tuhannes rahoituskierros
Invesdor Insights

Invesdorin tuhannes rahoituskierros

Invesdor perustettiin vuonna 2012 ja olemme sen jälkeen kasvaneet ja laajentuneet vauhdilla. 12 vuotta ja kolme fuusiota myöhemmin käynnistämme alustamme tuhannennen rahoituskierroksemme Riverrecycle Oy:lle. Olemme iloisia siitä, että juuri RiverReyclen rahoituskierros on meidän tuhannes, sillä RiverRecyclen…
Gica ja Invesdor
Invesdor Insights

Invesdor solmi yhteistyön GICA sijoittajaverkoston kanssa

Meillä on ilo ilmoittaa uudesta yhteistyökumppanuudesta Global Impact Capital Alliance (GICA) kanssa. GICA on maailman ensimmäinen kansainvälinen metaverkosto vaikuttavuuden parissa toimiville startup-yrityksille. Euroopan johtavana vaikuttavuusinvestointialustana näemme yhteistyön erinomaisena tilaisuutena tukea kasvuyritysten kestäviä liiketoimintamalleja.  Invesdor Groupin toimitusjohtaja Christopher…
B-corp month 2024
Invesdor Insights

B Corp kuukauden aikana katse kääntyy kestäviin yrityksiin

Invesdor pyrkii kestävään, tasa-arvoiseen ja yhdenvertaiseen tulevaisuuteen. Toteutamme tätä tarjoamalla sijoittajillemme mahdollisuuden rahoittaa yrityksiä ja energiahankkeita, jotka ovat eduksi heille ja koko maailmalle. Yhdessä tasoitamme tietä paremmalle tulevaisuudelle ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja lisätä vaikutusmahdollisuuksiamme.…