Invesdor Insights

Invesdorin perustaja Lasse Mäkelä EY:n Vuoden yrittäjä -kisassa

Lasse Mäkelä

Kilpailuun ottaa osaa yhteensä 54 suomalaista kasvuyritystä. Invesdor on mukana kilpailun uudessa kategoriassa, jossa kisataan vuoden start-up-yrityksen tittelistä.

Invesdor on valittu mukaan EY Suomen Entrepreneur of the Year -kisaan. Jo vuodesta 1986 järjestetyt ‘yrittäjyyden maailmanmestaruuskisat’ kisataan tänä vuonna yli 60 maassa. Suomen-kilpailun voittaja edustaa maamme yrityskenttää vuosittaisessa EY World Entrepreneur of the Year -kilpailussa.

Lasse Mäkelä: Ehdokkuus on koko tiimin saavutus

Invesdoria kisassa edustaa yhtiön perustaja Lasse Mäkelä. Vaikka valinnassa onkin vuoden yrittäjä, korostaa Lasse kunnian kuuluvan koko tiimille.

“Visionäärisin ja innokkainkin yrittäjä on lopulta vain yksi osa suurempaa kokonaisuutta. Se, että olemme mukana kisassa, on mahtava kunnianosoitus koko tiimille. Olemme onnistuneet kasaamaan ammattimaisen, hyvin yhteen pelaavan joukkueen, joka rakentaa ja kehittää väsymättä Invesdorin ideaa ja visiota kaikille kuuluvasta, rajat ylittävistä digitaalisesta sijoittamisesta”, Mäkelä kommentoi.

Start-up-sarjan keskiössä kasvu ja yhteiskunnallinen vaikutus

Invesdor ja Lasse kilpailevat tänä vuonna kisan uudessa, start-up-yrityksille suunnatussa kategoriassa. Start-up-yritysten kohdalla punnitaan erityisesti nopeaa liikevaihdon kasvua sekä liikeidean yhteiskunnallista vaikuttavuutta. 

“Uudessa sarjassa on mukana todella mielenkiintoisia, nopeasti kasvavia yrityksiä, jotka esimerkiksi distruptoivat liikkumista, maksamista, rekrytointia ja sote-alaa. Olemme saaneet mukaan myös start-upeja, joiden liikeideat todella mullistavat maailmaa. Olen äärimmäisen innoissani tästä kilpailijakattauksesta ja tuomareilla tuleekin olemaan äärimmäisen vaikea tehtävä voittajia valitessaan”, EY:n Anna Pyykkö kommentoi EY:n tiedotteessa kilpailun start-up-yrityskategoriaa. 

EY julkistaa Enterpreneur of the Year -kisan finalistit 1. joulukuuta. Kilpailun voittajat valitsee EY:n ulkopuolinen tuomaristo, jonka puheenjohtajana toimii Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi. Voittajat julistetaan 15. tammikuuta 2021.

Pysy ajan tasalla

Jos haluat pysyä ajan tasalla sijoitusmahdollisuuksistamme, tilaa uutiskirjeemme ja seuraa meitä sosiaalisessa mediassa.  

Related articles

Invesdorin tuhannes rahoituskierros
Invesdor Insights

Invesdorin tuhannes rahoituskierros

Invesdor perustettiin vuonna 2012 ja olemme sen jälkeen kasvaneet ja laajentuneet vauhdilla. 12 vuotta ja kolme fuusiota myöhemmin käynnistämme alustamme tuhannennen rahoituskierroksemme Riverrecycle Oy:lle. Olemme iloisia siitä, että juuri RiverReyclen rahoituskierros on meidän tuhannes, sillä RiverRecyclen…
Gica ja Invesdor
Invesdor Insights

Invesdor solmi yhteistyön GICA sijoittajaverkoston kanssa

Meillä on ilo ilmoittaa uudesta yhteistyökumppanuudesta Global Impact Capital Alliance (GICA) kanssa. GICA on maailman ensimmäinen kansainvälinen metaverkosto vaikuttavuuden parissa toimiville startup-yrityksille. Euroopan johtavana vaikuttavuusinvestointialustana näemme yhteistyön erinomaisena tilaisuutena tukea kasvuyritysten kestäviä liiketoimintamalleja.  Invesdor Groupin toimitusjohtaja Christopher…
B-corp month 2024
Invesdor Insights

B Corp kuukauden aikana katse kääntyy kestäviin yrityksiin

Invesdor pyrkii kestävään, tasa-arvoiseen ja yhdenvertaiseen tulevaisuuteen. Toteutamme tätä tarjoamalla sijoittajillemme mahdollisuuden rahoittaa yrityksiä ja energiahankkeita, jotka ovat eduksi heille ja koko maailmalle. Yhdessä tasoitamme tietä paremmalle tulevaisuudelle ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja lisätä vaikutusmahdollisuuksiamme.…